Over ons

Het begon allemaal in 2014. Toen begon ik als Freelancer. Uiteindelijk groeide het uit tot wat het nu is: ContentConsulting. 

Over mij

Met twee Bachelors en een Master op zak – 8 jaar aan ervaring in de wereld van Online Marketing – en een flinke dosis koffie, hoop ik jou van harte te kunnen helpen.

Wij maken content, schrijven over content en geven tips over content. Onze klanten zitten in vele branches en dit houdt het werk lekker divers voor ons.  Wat vinden wij het leukst om te doen?

0

Jaar aan ervaring

0

Medewerkers in dienst

In de 8 jaar tijd - mocht ik al meer dan 180 bedrijven helpen.

Waaronder:

Onze ervaringen

Wij merken dat content soms een ondergeschoven kindje is bij veel websites. Wanneer je een webshop hebt, denk je er niet meteen aan om een online blog te beginnen. Maar het kan zoveel bijdragen aan jouw online vindbaarheid. 

Hier bij ContentConsulting zijn wij van mening dat content veel aandacht verdient. Het houdt jouw (potentiële) klanten precies op de plek waar jij ze hebben wilt, namelijk: jouw website. 

2021

Doorgroeien

We zijn nog steeds een jong bedrijf, maar hebben wel wat ervaring. We zijn nog steeds groeiende en mogen steeds meer mensen verwelkomen aan ons team. 

2018

ContentConsulting

Op een gegeven moment kon ik het niet meer alleen aan, en moest ik een team inhuren. ContentConsulting was geboren. 

2014

Social Media Manager

In dit jaar ging ik te werk als Freelancer – en had ik het genoegen om anderen te helpen.

2013

Freelance Marketing

Met veel passie heb ik mijn opleidingen in dit jaar kunnen afronden.

Onze partners en klanten

Bekijk wat onze klanten en partners te zeggen hebben. 

Ons bedrijf is binnen 6 maanden een stuk beter vindbaar geworden. ContenConsulting kijkt echt met je mee en denkt in oplossingen.
robin boissevain
Wil jij je content boosten? Dan ben je bij deze mensen aan het juiste adres. Punt.
jeanine visser
Mijn blogs worden veel langer geleden en ik heb steeds meer volgers! Heel tevreden tot nu toe. Dus twijfel vooral niet en laat deze mensen je overtuigen.
nathalie hiddema
Nog nooit wat uitbesteed van mijn bedrijf. Ik vond het lastig om iets uit handen te geven, maar bij ContentConsulting zou ik het zo weer doen. Ze stellen niet teleur.
richard kramer